Wie is Vintage Meisje? 

Vintage Meisje wordt gerund door mij (Stéphanie) en mijn man Ruben helpt heel vaak mee met ophalen, fotograferen en sjouwen.

Al sinds ik een klein Stéphanietje was, hou ik van items met leeftijd en een verhaal. Vintage Meisje is ontstaan vanuit mijn hobby (kringlopen, vintagewinkels en markten bezoeken) en ze is uiteindelijk een eigen leven gaan leiden.

Ik vind het geweldig om mensen blij te maken en ben constant op zoek naar de mooiste en leukste items voor mijn klanten. Ik ben trots op hoe mijn visie op vintage de afgelopen jaren is gegroeid. 

Ben je naar iets specifieks op zoek of heb je hulp nodig met de inrichting van je huis? Ik help je met heel veel liefde! Ik hoop met Vintage Meisje nog veel verder te mogen groeien en meer en meer in de winkel te kunnen zijn en ook steeds meer bezig te mogen zijn met mijn andere passie: interieurdesign.

Mijn logo is een eerbetoon aan mijn lieve, lieve oma Loes Mesman-van Pamelen, getekend door Ruben. Meer werk van Ruben is te vinden op rubenooms.com

Mijn kracht?

  • Mensen: Ik ben een mensen-mens en luister graag naar jouw mening en visie. Ik drink graag een kop koffie of thee met je in de winkel of wissel ideeën met je uit via mail of telefoon. Ik vind het heerlijk met je mee te zoeken naar jouw Holy Grail.
  • Passie: Vintage & Design is mijn absolute kick, ik hou van het jagen op die echt speciale items, net even anders dan anders! Ik kan daar geen genoeg van krijgen (af en toe ergernis van de wederhelft,haha).
  • Duurzaamheid: Hergebruik is goed voor het milieu en leeftijd geeft leven! Ik verpak al je aankopen in hergebruikt materiaal.

Mijn producten

Ik selecteer mijn producten altijd met de grootste zorg. Ieder item wordt zorgvuldig gecontroleerd op gebreken e.d. Mocht iets niet aan je verwachting voldoen, neem dan gerust contact met me op. Ik zal mijn best doen om samen met jou tot een oplossing te komen die aan jouw wensen voldoet!

Mijn klanten

Mijn klanten houden van onze mooie, zorgvuldig geselecteerde producten en onze goede service. Ik verpak items zo goed dat de postbode ermee kan voetballen. Wat voor mij heel belangrijk is, is dat mijn klanten zich welkom en gewaardeerd voelen. Ik krijg met regelmaat complimenten voor de fijne benadering en verzending en dit is voor mij echt een groot goed.